• +381 11 423 7039
 • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 • Пон - Пет | 09.00-16.00 |

Општа уредба о заштити података (ГДПР)


Општа уредба Европске уније о заштити података (ГДПР) ће 25. маја 2018. ступити на снагу на свим тржиштима Европске уније. Верујемо да ово представља нову прилику за маркетиншке стручњаке да ојачају своју лојалност бренду фокусирајући се на приватност потрошача пружајући невероватна искуства. Замислите то као искуствену приватност - приватност ће бити кључни део корисничког искуства, кроз релевантна обавештења о приватности представљена у контексту и изборе који се налазе на бренду. Више информација о ГДПР.

Политика приватности веб локације

Ова политика приватности утврђује како WE.fly Туристичка агенција користи и штити све информације које дате WE.fly Туристичкој агенцији када користите ову веб страницу. WE.fly Туристичка агенција је посвећена заштити ваше приватности. Ако вас замолимо да наведете одређене податке помоћу којих ћете бити идентификовани приликом коришћења ове веб странице, можете бити сигурни да ће се они користити само у складу са овом изјавом о приватности. WE.fly Туристичка агенција може с времена на време променити ову политику ажурирањем ове странице. Повремено би требало да проверите ову страницу како бисте били сигурни да сте задовољни свим променама. Ова политика ступа на снагу 01. августа 2018. године.

WE.fly Туристичка агенција може с времена на време променити ову политику ажурирањем ове странице. Повремено би требало да проверите ову страницу како бисте били сигурни да сте задовољни свим променама. Ова политика ступа на снагу 01. августа 2018. године.

Оно што сакупљамо

Можемо прикупити следеће податке:

 • име и наслов
 • контакт информације укључујући адресу е -поште
 • демографске податке као што су поштански број, преференције и интересовања
 • друге информације релевантне за анкете купаца и/или понуде

Шта радимо са информацијама које прикупљамо

Ове информације су нам потребне да бисмо разумели ваше потребе и пружили вам бољу услугу, а посебно из следећих разлога:

 • Интерно вођење евиденције.
 • Можемо користити информације за побољшање наших производа и услуга.
 • Можемо повремено слати промотивне е -поруке о новим производима, посебним понудама или другим информацијама за које мислимо да би вам могле бити занимљиве помоћу адресе е -поште коју сте навели.
 • Повремено можемо користити и ваше податке да бисмо вас контактирали у сврху истраживања тржишта. Можемо вас контактирати путем е -поште, телефона, факса или поште. Можемо користити податке за прилагођавање веб странице према вашим интересима.


Сигурност

Посвећени смо обезбеђивању безбедности ваших података. Да бисмо спречили неовлашћени приступ или откривање података, увели смо одговарајуће физичке, електронске и управљачке процедуре за заштиту и заштиту података које прикупљамо на мрежи.

Како користимо колачиће

Колачић је мала датотека која тражи дозволу за постављање на чврсти диск вашег рачунара. Када се сложите, датотека се додаје и колачић помаже у анализи веб промета или вас обавјештава када посјетите одређену веб локацију. Колачићи омогућавају веб апликацијама да вам одговоре као појединцу. Веб апликација може да прилагоди своје пословање вашим потребама, свиђањима и несвиђањима прикупљањем и памћењем информација о вашим жељама.

Користимо колачиће дневника промета за идентификацију страница које се користе. Ово нам помаже да анализирамо податке о промету веб страница и побољшамо нашу веб страницу како бисмо је прилагодили потребама купаца. Ове податке користимо само за потребе статистичке анализе, а затим се подаци уклањају из система.

Све у свему, колачићи нам помажу да вам понудимо бољу веб страницу омогућавајући нам да надгледамо које странице сматрате кориснима, а које не. Колачић нам ни на који начин не даје приступ вашем рачунару или било којим подацима о вама, осим података које одаберете да делите са нама.

Можете изабрати да прихватите или одбијете колачиће. Већина веб прегледача аутоматски прихвата колачиће, али обично можете да промените подешавања прегледача тако да одбија колачиће ако желите. Ово вас може спречити да у потпуности искористите веб локацију.

Линкови ка другим веб страницама

Наша веб страница може садржати везе до других веб страница од интереса. Међутим, када користите ове везе да напустите нашу веб локацију, имајте на уму да немамо никакву контролу над том другом веб локацијом. Због тога не можемо бити одговорни за заштиту и приватност било којих информација које дате током посете таквим веб локацијама, а такве локације нису регулисане овом изјавом о приватности. Требате бити опрезни и погледати изјаву о приватности која се односи на дотичну веб локацију.

Контрола ваших личних података

Можете изабрати да ограничите прикупљање или употребу ваших личних података на следеће начине:

 • кад год се од вас затражи да попуните образац на веб локацији, потражите оквир на који можете кликнути да означите да не желите да неко користи информације у сврхе директног маркетинга
 • ако сте се претходно сложили да ћемо користити ваше личне податке у сврхе директног маркетинга, можете се у било ком тренутку предомислити тако што ћете нам послати поруку или нам послати е -поруку на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Нећемо продавати, дистрибуирати или изнајмљивати ваше личне податке трећим лицима осим ако немамо вашу дозволу или ако то закон не захтева. Можемо користити ваше личне податке за слање промотивних информација о трећим странама за које мислимо да би вам могле бити занимљиве ако нам кажете да желите да се то догоди.

Ако сматрате да су информације које имамо о вама нетачне или непотпуне, пишите нам или нам пошаљите е -поруку што је пре могуће на горенаведену адресу. Одмах ћемо исправити све информације за које се утврди да су нетачне.